streda 22. júna 2016

OneCoin – Zvýhodnená príležistosť investovať ešte zhruba 10 dní

Zhruba každé tri mesiace sa žetóny každého investora zdvojnásobujú- je to tzv. split (delenie) – deje sa to preto, aby hodnota OneCoinu príliš rýchlo nestúpala – pre rôzne akciové spoločnosti je split bežnou praxou, a OneCoin nie je výnimkou. Nezabúdajme, že je to mena vo fáze vytvárania, čiže je to v prvom rade pre nás investorov produkt, na ktorého výrobe závisí náš zisk, takže z tohto pohľadu sa to podobá na investíciu do výrobnej akciovky.



Zhruba o 10 dní nastane ďalší split, čiže zdvojnásobovanie tokenov (žetónov), takže TERAZ je INVESTÍCIA MIMORIADNE VÝHODNÁ

Napr. keď si kúpite investičný balík za 1130 € (minimum, ktoré sa oplatí je 580 €), dostanete 10 000 tokenov (vlastne teraz mimoriadne 11 000 lebo prebiaha akcia) a zhruba o 10 dní budete mať 22 000 tokenov, ktoré môžete dať do ťažby a za mesiac a pol disponovať svojimi čerstvými OneCoinami. 

Potom ostáva čakať niekoľko mesiacov, rok alebo viac, podľa Vášho uváženia podľa toho, z koľko násobným ziskom chcete OneCoiny predať (alebo môžete nimi platiť).
Momentálne má jeden OneCoin hodnotu 6,25 € a odhaduje sa, že už koncom roku 2016 bude hodnota jedného OneCoinu okolo 20 €. A bude stále stúpať.

O necelé DVA MESIACE môžete mať to, na čo iní čakajú dvakrát toľko, lebo dĺžka čakania závisí od dátumu splitu.
Počas ďalšieho splitu o tri mesiace bude hodnote OneCoin omnoho vyššia takže vyťažíte menej OneCoinov než teraz.

Do OneCoinu sa dá dostať len cez niekoho, kto tam už je – sieť, do ktorej patrím Vám oproti ostatným ponúka značné výhody – hlavne solidaritu, vzájomnú pomoc a rady ZADARMO, lebo sme všetci malí solidárni investori + prípadné prilepšenie na zisku cez sieť.

Ak by Vás to zaujímalo, kontaktujte ma:



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára